Un punt molt important.

L'Escala 1 - Parets 1

Un punt molt valuós davant un contrari que jugava al límit de la duresa que els permetia el colegiat. El partit havia començat molt bé, al minut 9 Pol, d'un fort cop de cap, fa que el porter de l'Escala acabi treient la pilota de dins la porteria, menys mal que el jutge de linia estava ben col·locat i el 0 a 1 ha pujat al marcador.

A les acaballes de la primer part, un davanter de l'Escala remata un rebuig del porter Seti i empata el partit.
La segona part, igual que la primera, continuava estant un ball de bastons, cops de colze i entrades als tormells, per no anomenar un cop de puny a Xavi Alba. En fi, un partit molt complicat de jugar.