PARETS 1 - RUBÍ 0

Des d'el 23 d'Octubre de 2008 que el Parets no guanyava a casa, i ho ha tornat a fer contra el lider de la categoria amb un gol de Quím en el minut 41 de la primera part. El Rubí a començat el partit amb molta intensitat on nomès a tingut una clara ocasió de marcar amb una pilota que a anat al pal. A la segona part el Parets a sabut aguantar el resultat i no hi hagut cap ocasió de gol per cap dels dos equips. Victoria justa que ajudarà al Parets vagi sortint dels llocs de baix en aquest inici de la segona volta. El pròxim desplaçament serà al camp del Palafrugell diumenge a les 16:45 h., un altre dels aspirants a pujar de categoria i que amb la derrota al camp del Palau fa que no sigui el nou lider de Preferent.