Primera victoria a domicili



CF AT Gironella 0 - 2 CF Parets "A". Primera victòria del Primer Equip com a visitant, en un partit molt ben plantejat per "Cuni", amb gols de Marc Vélez al min.28 i sobre el min.60 marca Pablo amb passada de Vélez. El partit s'ha endurit una mica a partir del segon gol, que ha acabat amb l'expulsió de tres jugadors del Gironella.
CF Parets "B" 2 - 2 CF La Torreta. L'Amateur ha aconseguit un empat just davant d'un bon equip, on en el min.90 s'avançava en el marcador i tres minuts després veia com La Torreta empatava el partit, que poc abans l'arbitre anul.la un gol al Parets en un inexistent fora de joc que podia haver sentenciat el partit.
A destacar en la jornada d'avui el gran partit ofert per l'Infantil "A" guanyant per 3-0 a La Torreta, i d'aquesta manera es col.loca segon en la classificació darrera del CAT Vallès a dos punts. El Benjamí "A" es jugava el liderat amb el Palau Solita i Plegamans i l'ha deixat escapar en els darrers instants perdent el partit per 3-4. El que encara no sap que és perdre és el Benjamí "C" que continua com a lider, empatat amb la Lourdes, després de guanyar al CAT Vallès per 6 a 1. Aquesta setmana els dos equips de l'Escola han començat la seva lligueta particular dins del Consell Comarcal del Vallès Oriental, podeu consultar el calendari des de la seva pàgina web http://www.cevo.cat/.