Record a Joan Plantada i Guasch


El passat 12 de febrer de 2010 ens va deixar Joan Plantada Guasch, va ser president del CF Parets de 1973 a 1975. Plantada va susbtituir Joan Espinasa i després d'ell va entrar Antoni Blanque. Joan Plantada va agafar les regnes del club en un moment molt complicat "que aficionats i equip s'havien divorciat", tal com afirmava en una entrevista a la revista Comarca Deportiva el 1973.
En la seva etapa com a president es va formar un juvenil de qualitat que va pujar de categoria i a la temporada 1973-74 el primer equip (foto adjunta) va pujar a Segona Regional després de quedar segon del seu grup de Tercera. L'entrenador d'aquell equip va ser Gabriel Bultó.
Durant la seva etapa es va demanar sense aconseguir-se una millor il·luminació del camp per poder entrenar al vespre i es va demanar més ajudes de les empreses i de la subvenció municipal. A la temporada 1974-75 el primer equip va baixar i Joan Plantada va deixar la presidència després de les queixes contínues a la Federació Catalana pels continus altercats que patia el primer equip ja que va ser inclòs en un grup amb equips de Barcelona i rodalies que utilitzaven masses tàctiques poc esportives. Plantada va demanar Antoni Blanque que ocupés la presidència del club. El seu germà, Llorenç Plantada, també va ser als anys 50 i 60 l'ànima del club.