Tornejos Setmana Santa

I Torneig Infantil dia del Far
L'Infantil "A" del CF Parets es va endur el torneig de Palafrugell al guanyar a la final per 2 a 1 al equip noruec del Molde FK. En la fase de grups va guanyar tots els partits amb claredat, on en el primer partit va guanyar per 4 a 0 al FC Palafrugell "B" i en el segon per 3 a 0 a l'EF Arbucienca. En semifinals va guanyar per 4 a 0 al FC Palafrugell "A".
I Torneig Infantil de Polinya
L'Infantil "B" va disputar un triangular a Polinya entre els equips del FC Palau-Solità i Plegamans i el CF Polinya. El primer partit amb el Palau va acabar 1 a 1, els penals van decidir-se a favor del Palau, i en el segon partit va perdre amb el Polinya per 2 a 1. El guanyador absolut d'aquest torneig va estar el FC Palau-Solità i Plegamans.
I Trofeu Vallès Visió
Aquesta primera edició es va celebrar a Mollet del Vallès en categoria Benjamí i Aleví amb els equips de les poblacions que forman el consorci del canal televisiu Vallès Visió. En categoria Benjamí el CF Parets "B" va perdre a la final amb el Mollet per 4 a 1, on el jugador del Parets Sergio Ramos va ser el màxim golejador del torneig en aquesta categoria.
Per l'altra banda l'Aleví "A" del CF Parets va acabar en 5è posició al guanyar al Montmeló per 3 a 1, on Xavi Garcia va estar nomenat millor porter Aleví del trofeu.
final benjamí
Torneig de primavera UD Molletense

El Prebenjamí "A"va jugar aquest torneig amb equips com la Gramanet en el qual va guanyar per 3 a 0 en la primera fase i la Damm que va perdre per 4 a 1. Va acabar com a 3er classificat del torneig guanyant a la Molletense per 1 a 2.