Primera victòria del Primer Equip.

El Primer Equip del CF Parets ha aconseguit la primera victòria a domicili per 0 a 1 al camp del Can Trias, amb un gol de García al min.54. La primera part ha estat molt ensopida i amb poca intensitat per part del Parets, cosa que ha canviat a la segona part que amb més intensitat ha aconseguit marcar el gol i tenir varies ocasions per poder sentenciar el partit. El Can Trias ha jugat amb força agressivitat i la prova ha estat que el Parets ha acabat amb tres lesionats, Marc ha hagut de deixar el terreny de joc a la mitja part, al min.74 després de una forta entrada Joan també ha hagut d'abandonar el camp i finalment Guiu a falta d'un minut per acabar el partit ha sofert una fractura de clavicula que el tindrà apartat dels terrenys de joc entre 3 i 6 setmanes.