El Primer Equip perd i el Juvenil guanya el seu primer partit a casa.

El Primer Equip va tornar a perdre aquest diumenge 1-2 contra el Gironella en la quarta jornada del grup 4 de 2ª Catalana. El CF Parets va començar bé el partit i Pablo va tenir l'1-0 al minut 10 però el porter rival va poder aturar el xut des dins l'àrea després d'una bona passada de David García.
Però una errada del defensa del Parets va suposar el 0-1 obra de Rafa davant un Joshua que debutava al primer equip però que no va poder fer res en els dos gols dels rivals.

Una de les jugades claus del partit va ser quan l'àrbitre no li va ensenyar la segona groga a Argelic i en la següent jugada una mala passada des de la defensa va suposar que el Gironella robés una polita i Parra va haver de fer un penal que li va suposar la segona groga. El penal el va transformar Guifré al minut 38.
Amb el 0-2 es presentaven molt malament les coses per als de Cuni, però a la segona part van reaccionar gràcies a l'entrada de Manel i Vizuete. Al minut 52 el Gironella va cometre un clar penal transformat per Pablo. En la següent jugada el porter del Gironella Abel va ser expulsat per una entrada a Víctor. Però tot i la insistència del CF Parets amb dues oportunitats molt clares de Vizuete, el gol de l'empat no va arribar. Al final, derrota del CF Parets, la segona consecutiva de la temporada tot i que en aquest cas es mereixia almenys un empat.

El Juvenil "A" guanya 1 - 0. En el seu primer partit a casa va aconseguir una victòria molt treballada davant del Vic Riuprimer que va aconseguir el gol en en minut 41 marcat per Alex García.