Entrenaments del 3 al 21 de juny de 2013.

Els entrenaments d’aquestes tres setmanes serviran per confeccionar els equips de la temporada vinent. Els jugadors que vulguin venir a provar han d’omplir el full de sol·licitud de proves i venir a entrenar el dia que els hi pertoqui per categoria. Els entrenadors seran els de la temporada 2013-2014 i realitzaran partits per poder observar i avaluar el grup de nivell en el que es troben els nens/es. A continuació, mostraré el format que seguirem alhora de realitzar els entrenaments de les diferents categories:

Horari
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
17:45-19:15
 
Alevins
Benjamins
Prebenjamins
Benjamins
Prebenjamins
19:30-21:00
 
Infantils
Cadets
 Alevins
Cadets
Infantils
21:00-22:30
 
Juvenils
Primer equip
Juvenils
Primer equip
Primer equip

 
-          PREBENJAMINS-BENJAMINS-ALEVINS: En el camp 1 estaran els equips de primer any mentre que en el camp 2 estaran els equips que passen a ser de 2on any.

-          INFANTILS: L’aleví A i C (Infantil B 2013-14) els portaran els entrenadors de l’Infantil B i C de l’any vinent, mentre que els jugadors de 2on any (Infantil A 2013-14) realitzaran entrenaments-partits enfront els de primer any de la propera temporada.

-          CADET: La temporada vinent hi hauran 2 CADETS.

-          JUVENILS: Realitzar dos entrenaments a la setmana per veure els jugadors que formaran part del Juvenil A i B de la pròxima temporada. (En funció del primer equip,realitzarem dos o tres entrenaments-partits).

Finalment, cal esmentar que tant bon punt prenguem una decisió respecte el jugador, informarem sobre aquesta.

 

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos molt cordialment.