CF Parets "A" 2 - CE Berga 0

Segona victòria a casa davant d'un Berga molt fluix. El partit l'ha dominat per complert el Parets, on ha estat més creatiu a la primera part, que en el minut 38 Marc Vélez desaprofita una ocasió claríssima enviant la pilota al travesser. A la següent jugada Alberto marca desprès d'una jugada per banda de Marc fent-li la passada de la mort. La segona part ha estat ensupida, fins el minut 74 on altra vegada Marc Vélez sol davant del porter intenta marcar-li aixecant la pilota per sobre, sense aconseguir-ho. Des d'aquell moment i fins el final s'ha animat una mica més el partit i en el minut 76 Karim ha sentenciat el partit amb el segon gol. El Berga no s'havia acostat a la porteria d'Oriol, fins el minut 85 en que l'arbitre ha pitat un penal molt rigurós, que ha suposat la segona targeta groga a Xavi Alba i deixar l'equip en 10. Oriol para el penal per deixar el marcador en un definitiu 2-0. Proper partit desplaçament a Puigreig el diumenge 4 d'octubre a les 16:30 h. Sortida amb autobús a les 13:30 des del Camp Municipal Josep Seguer.

A la matinal de diumenge ha iniciat la competició l'Infantil "A" guanyant a casa davant l'EC Granollers per un contundent 4-0.