L'Amateur inicia la competició amb victòria


CF Parets "B" 1-0 UD Lourdes "A". El CF Parets "B" guanya en el seu primer partit de competició en el derbi veïnal, davant de l'UD Lourdes. El Parets amb un equip molt jove ha estat capaç en els darrers vint minuts de conseguir el gol, marcat per Miguel Àngel Ortiz, que dona la primera victòria front un equip, la Lourdes, molt més veterà i que en alguns moments ha aplicat massa duresa en el camp. El Parets ha donat molt bones sensacions en quan al joc, i que si continua en aquesta línia segur que estarà en els llocs de dalt. Proper partit diumenge 4 d'octubre davant l' UE Sant Fost a les 11:45 h al Municipal La Bobila.

Per el contrari, un dels altres equips que començaven la competició avui, el Cadet "A", ha perdut al camp de la Pª Barc. de Sant Celoni per 2-1.

La golejada d'avui la ha protagonitzat en el seu primer partit de lliga el Benjamí "A", guanyant per 6-1 a l'UFB Jabac i Terrassa.

Demà diumenge li toca el torn a l'Infantil "A" a les 10 h davant de l'EC Granollers i a les 12 h el Primer Equip amb el CE Berga, tots dos al Camp Municipal Josep Seguer