El primer equip del CF Parets cau 5-1 al camp del Sant Quirze i el Juvenil "A" inicia la competició amb una derrota injusta al camp del Gironès-Sabat.

Derrota contundent del Primer Equipaquest diumenge al migdia al camp del Sant Quirze (5-1) en la tercera jornada del grup 4 de Segona Catalana. Els de José Miguel Astasio els hi va afectar massa l'expulsió de Salim i el porter Marc Palacio i van encaixar masses gols en els darrers minuts.
Tot i això el Parets es va avançar en el marcador amb el 0-1 al minut 13 gràcies a un gol des de la frontal de l'àrea de Davi García. Però dos minuts després Bryan empatava pel Sant Quirze. Qualsevol dels dos equips s'haurien pogut avançar durant la primera part i als inicis de la segona.
Una de les jugades clau va ser l'expulsió de Salim per doble cartolina groga. El Sant Quirze ho aprofitaria per anotar el 2-1. Després vindria una jugada molt protestada pels paretans, en la qual l'àrbitre no va xiular una falta a favor del Parets i en el contraatac Marc Palacio va cometre penal i a més va ser expulsat. Amb el 3-1, els paretans es van veure totalment desbordats i això ho va aprofitar el Sant Quirze per marcar dos gols més.
El Juvenil "A"es va estrenar a la nova categoria amb una derrota injusta al camp del Gironès-Sabat per 3 a 1. En el min.10 es va avançar el Gironès i tot just a la repressa de la segona part Xavi Palacio va fer el gol de l'empat. Sense gaires ocasions per part dels dos equips, en el min.75 Gomez va poder desfer l'igualada i tot seguit Xavi va tenir de nou una altra ocasió que no va entrar per ben poc. L'àrbitre no va veure un penalt claríssim sobre Xavi a l'àrea del Gironès que va poder decidir un partit que al final amb dues jugades a pilota parada va resoldre el Gironès emportant-se el partit immerescudament.