El Primer Equip empata (1-1) a casa contra el Castellar.

El primer equip del CF Parets i la UE Castellar van empatar (1-1) en partit de la segona jornada del grup 4 de Segona Catalana. Els paretans haurien pogut endur-se els tres punts per les oportunitats que van disposar tot i que el Castellar, un dels principals favorits per l’ascens, també va tenir diverses opcions a la segona part.
Un CF Parets que va començar força bé el partit generant algunes oportunitats com la que va suposar l’1-0. Al minut 13 un bona passada a Víctor l’ha aprofitada el mateix jugador per marcar un golàs de vaselina que va sorprendre el porter del Castellar. Tot i que els visitants van intentar empatar, els de José Miguel Astasio també van tenir opcions amb Gorgo, David García i Pablo.

A la represa el Castellar va buscar l’empat i el CF Parets va baixar una mica el ritme, això ho va aprofitar el Castellar empatant a un mitjançant Alavedra al minut 60.