Cara i creu dels primers equips del Parets

CE Puigreig 2-1 CF Parets "A". El Primer Equip continua sense saber que és guanyar a domicili. En un camp petit i davant d'un equip, el Puigreig, molt veterà ha vist com en un minut, l'últim de la primera part, ha deixat el partit llest. En la segona part el Parets ha millorat una mica amb els canvis, que ha aconseguit reduir distancies en el temps de descompte amb un gol de Pedro David, poc abans Musa ha tingut una ocasió claríssima sol davant del porter.

UE Sant Fost 1-3 CFParets "B". Victòria amb hat-trick de García. Mal partit del Parets, sobretot a la primera part, confiat pel resultat obtingut en la pretemporada davant d'un equip que no tenia res a veure amb el que ens va visitar. La primera part ha acabat 1-1, i ha vist com en el minut 45 es quedava amb un home menys per l'expulsió del porter Raúl. Tot i jugar amb un home menys, el Parets, ha sortit més endollat a la segona part, on García ha sentenciat amb dos gols més. La nota negativa ha estat la lesió de Dani Morillo en el minut 36 de la segona part, que al caure s´ha torçat el turmell, i en les primeres exploracions sembla que estigui danyat el peroné.