Presentació del llibre “El futbol a Parets” amb motiu del 75è aniversari del CF Parets

En el marc dels actes de celebració del 75è aniversari del Club Futbol Parets, aquest divendres, 16 d’octubre, a les 20 hores, al Teatre Can Rajoler, tindrà lloc la presentació del llibre “El futbol a Parets”, a càrrec del periodista esportiu Pitu Abril.
La publicació, que recull la història d’aquest esport al municipi, estarà complementada amb una exposició que repassa els 75 anys del club paretà a través d’una vintena de plafons que contenen fotografies de tota la trajectòria, textos explicatius, vitrines amb trofeus, equipacions i d’altres. Una de les vitrines conté material cedit per Josep Seguer, un dels destacats jugadors del Parets, que també va fer alineació amb el FC Barcelona.
Jordi Seguer i Carles Font, periodistes de l’emissora local RAP 107, són els autors del llibre, que consta de 236 pàgines i aborda tota la trajectòria del Club Futbol Parets des dels seus orígens fins l’actualitat.
De manera cronològica, la publicació fa recorregut per tota la trajectòria del club paretà, pels seus jugadors i les seves grans fites. Els anys 30, per exemple, el Parets ja tenia un equip de gran qualitat que fins i tot es va classificar per jugar les Olimpíades Populars de 1936 a Barcelona i que finalment la Guerra Civil va aturar. Jugadors destacats com Josep Seguer, Vileta, Jordà, Ponsetí, Pere Vila són alguns dels que van vestir la samarreta del Parets.