El Primer Equip continua invicte a casa i l'Amateur deixa escapar 2 punts.

CF Parets "A" 3 - 1 CF Olimpic La Garriga. El Primer Equip continua sense deixar marxar punts de casa tot i no acabar de jugar bé. En el minut 14 s'avança el Parets amb gol de Marc Vélez, que veu com en el minut 25 La Garriga empata el partit. La segona part va començar amb domini de La Garriga, amb ocasions per avançar en el marcador, però va ser el Parets qui va posar els gols amb una passada de Gorgo cap a Mussa per marcar el 2-1, i ja en temps de descompte Pablo va establir el definitiu 3 a 1 amb un gran gol de falta. El proper partit desplaçament a Terrassa per jugar amb l'UD San Lorenzo diumenge a les 16:30 h.

CF Parets "B" 1 - 1 Santa Agnes.
Mal partit per part del Parets que en la primera part va estar dominat pel contrari, i en la segona amb un gran gol de "Peque" va aconseguir empatar el partit. El Parets va tenir ocasions per poder guanyar el partit, però l'empat va ser just. El proper diumenge desplaçament a Vallvidrera per jugar amb el CF Senglars Teamania a les 10:00 h.
Hem de destacar el bon inici de temporada que estan tenint l'Infantil "A" que havent guanyat aquesta setmana s'ha colocat co-lider amb el Mollet, el qual visitarà el proper cap de setmana.I per altra banda tenim el Benjamí "A" que aquesta setmana s'ha posat també co-lider amb el Palau Solità, sense saber encara que és perdre.